Har du hørt det?

• En interaktiv touchskjerm i fantastisk 4K kvalitet, med innebygde høyttalere

• En digital tavle som lar det notere, lagre og dele notatene i sanntid

• Direkte tilgang til SMART Notebook-filene dine rett fra den digitale tavla - uten å måtte gå via pc-en

• Direkte tilgang til SMART amp rett fra den digitale tavla - uten å måtte gå via pc-en

• Direkte tilgang til nettleser rett fra den digitale tavla - uten å måtte gå via pc-en

• Innebygget chromecast som lar deg speile alle digitale enheter på skjermen - endelig!
   Du trenger altså ikke lenger appleTV, Miracast, og lignende

SMART har altså kommet med en plug and play løsning, der man får alt inkludert. Alt du trenger er strøm. Når læreren kommer inn i rommet slår skjermen seg på i Whiteboardmodus og man er klar til å starte en læringsøkt. Skulle du trenge Internett, eller å speile noe fra ditt nettbrett opp til SMART skjermen finnes det nå en fiks ferdig løsning inkludert. Du trenger ikke lenger ørten ulike duppedingser og apper. Enklere blir det ikke.

Dersom du har et program på din datamaskin som du ønsker å styre fra SMART skjermen kobler du den til på 1-2-3

Se videoer her.

Les mer her