Har du hørt det?

SMART har altså kommet med en plug and play løsning, der man får alt inkludert. Alt du trenger er strøm. Når læreren kommer inn i rommet slår skjermen seg på i Whiteboardmodus og man er klar til å starte en læringsøkt. Skulle du trenge Internett, eller å speile noe fra ditt nettbrett opp til SMART skjermen finnes det nå en fiks ferdig løsning inkludert. Du trenger ikke lenger ørten ulike duppedingser og apper. Enklere blir det ikke.

Dersom du har et program på din datamaskin som du ønsker å styre fra SMART skjermen kobler du den til på 1-2-3

Les mer her

Er du blant de heldige som har fått en SMART skjerm i klasserommet anbefaler vi at du oppdaterer den for å få med siste nytt. Du kan lese mer om hva og hvordan her.