SMART amp - skybasert programvare for alle enheter

SMART amp er en skybasert programvare som lar elevene jobbe sammen med hverandre, og med lærerne, på tvers av pc’er og nettbrett. Elevene kan legge til innhold, finne eksisterende innhold og jobbe på prosjekter sammen, mens læreren hele tiden kan se hvem som bidrar med hva.

Programvaren bruker Google Apps for Education for å gjøre samhandling og elevstyrt læring enda bedre. Fordi programvaren er skybasert kan den brukes overalt – i klasserommet, på ekskursjon, i skolegården eller hjemmefra. Grenseløs læring!

Filmen er laget av Statped.

Lær mer her.

Logg inn eller få gratis prøveperiode her.