Personvernerklæring

Ansvar

Smartskole.no vil med denne erklæringen å vise hvordan vi samler inn og bruker den informasjon som våre medlemmer oppgir ved innmeldelse på vårt nettsted.

Smartskole.no ber alle sine medlemmer om å oppgi følgende informasjon:

• Navn (Fornavn, Etternavn)
  • e-post
  • postnummer
  • Skole/institusjon

Smartskole.no eies av Interactive Norway as, som er ansvarlig for innhenting og bruk av personopplysninger som gjøres i forbindelse med drift og vedlikehold av smartskole.no. Pingbull as er vår leverandør for utvikling, drift og vedlikehold av nettstedet. Servere hostes av Pingbulls underleverandør Amazon. For brukerstatistikk benyttes Google Analytics.

Smartskole oppfordrer alle sine medlemmer til å dele sine Notebook-filer med andre. Det gjøres ved at den enkelte bruker laster opp sine filer til sin egen bruker og slik gjør de tilgjengelig for andre. Man kan selv fjerne eller endre sine egne filer, men ikke andres filer. Administrator har rett til å fjerne innlegg som er upassende eller av andre grunner ikke er hensiktsmessig å ha på siden. Alle brukere kan selv fjerne sine egne filer og slette sin bruker.

Lenker på siden til Smartskole.no kan sende deg videre til andre nettsteder. Vi gjør oppmerksom på at disse nettstedene kan ha andre regler for personvern enn det som er oppgitt her.