Bli medlem av Smartskole

*
*
* * ?
*
?
* ?
*

Gjør Smartskole Smartere!

Du har nå opprettet en bruker hos smartskole! For å kunne vise deg mer relevant informasjon og filer som er relevant for deg, så setter vi pris på om du fyller ut litt mer informasjon om deg selv.

*
*

Registrert bruker? Logg inn!

Glemt passord? Logg inn med Feide Ikke registrert enda? Trykk her!

Glemt passord?

Illegal user

Beklager, men din konto har blitt stengt pga bruk av ett serienummer som ikke tilhører din skole. Ta kontakt med rektor@smartskole.no for spørsmål.

<<Gå tilbake

Hva er SMART Notebook?

SMART Notebook programvare:
SMART Notebook programvare følger kostnadsfritt med alle SMART-produkter for undervisning, slik som SMART Board interaktive tavler og SMART Podium. Programvaren brukes både for å ta tavlenotater og for å lage og holde undervisningsopplegg. Programvaren inneholder en mengde ressurser til klasserommet, som bilder, klipp-art, kart, animasjoner, bakgrunner mm.

SMART Notebook programvare er enkel og intuitiv, enten du bruker det for første gang eller er ekspert. Ikoner og menyer er så intuitive, at du alltid vet hva neste steg er. Den fleksible verktøylinjen inneholder en rekke kreative verktøy. Når du velger et verktøy, endres menyen slik at du alltid har de rette verktøyene tilgjengelig. Funksjonen aktivitetsbygger gjør det enkelt å lage interaktive og engasjerende undervisningsopplegg og oppgaver med sortering.

I 2014 samlet SMART verdens beste programvare innen utdanning på ett sted: SMART Learning Suite Online.   

Les mer om SMART Learning Suite Online her!