Hva er SMART Board?

En SMART Board er en interaktiv tavle som erstatter kritt-tavlen, whiteboard, lerret og overhead. Lærere og pedagoger over hele verden benytter SMART Board og andre SMART produkter som har revolusjonert måten det undervises og læres på. SMART Board er i dag installert i over 50.000 norske klasserom, ca. 60% av alle klasserom (April 2016) og stadig flere pedagoger opplever at bruk av interaktive tavler fører til økt motivasjon, engasjement og læringsutbytte.

SMART tilbyr komplette klasseromsløsninger bestående av brukervennlig programvare, maskinvare og innholdsressurser for undervisning.

SMART Board fåes i ulike varianter:

SMART Board M600-serien:
Har DViT-kamerateknologi og en overflate optimalisert for projeksjon. Tavlen har 2-touchsom gjør at to elever kan jobbe samtidig, eller skalere og rotere objekter med fi ngrene.Tavlen har ikke berøringsgjennkjenning. Fra tavlens pennehylle må du, ved å trykke på en knapp, velge om din finger, eller de medfølgende pennene skal være musepeker, penn eller svamp.

SMART Board 800-serien:
Har DViT-kamerateknologi og en overflate optimalisert for projeksjon. Ekte multitouch-tavle med mulighet for 4 samtidige touchpunkter som gjør det mulig for 4 elever å jobbe samtidig på tavlen, eller at 2 elever samtidig kan skalere/rotere objekter (klargjort for 8 touch-punkter).

800-serien har en intelligent pennehylle og berøringsgjenkjenning. Det vil si at man kan skrive med pennene, benytte finger som musepeker og viske ut med håndflaten, alt uten å måtte trykke på fysiske knapper, gjøre valg i programvaren eller returnere penn til pennehyllen. Dette sikrer lavest mulig brukerterskel og gjør SBX800-serien til den beste interaktive tavlen på markedet.

SMART Board  - Interaktive skjermer (6000-serie)

SMART Board multitouch«Alle» kan i dag lage en touch-skjerm/infokiosk, men bare SMART kan lage en skjerm som har berørinngsgjennkjenning og intelligente penner slik at den egner seg til bruk i et klasserom der man også skal skrive og samhandle på skjermen.

SMART Ink gjør at man enkelt kan løfte en penn og skrive inn i en hvilken som helst applikasjon. Endelig en flatskjerm som er enkel og SMART! Les mer her.

Du kan lese mer om SMART Board og andre produkter fra SMART på www.interactive.no

Du kan kjøpe SMART Board interaktive tavler gjennom følgende SMART autoriserte forhandlere. Se vår liste, og finn en forhandler i ditt fylke.

Kjøp gjennom autorisert forhandler sikrer dine rettigheter til produsentgaranti, opplæringstilbud og service/support. Kjøper du produkter gjennom en uautorisert kanal er det ingen garanti for at varene er ekte/uskadede og SMART produsentgaranti er ikke gyldig.