Hva er SMART Board?

En SMART Board er en interaktiv tavle/skjerm som erstatter kritt-tavlen, whiteboard, lerret og overhead. Lærere og pedagoger over hele verden benytter SMART Board og andre SMART produkter som har revolusjonert måten det undervises og læres på. SMART Board er i dag installert i over 50.000 norske klasserom, ca. 60% av alle klasserom (April 2016) og stadig flere pedagoger opplever at bruk av interaktive tavler fører til økt motivasjon, engasjement og læringsutbytte.

SMART tilbyr komplette klasseromsløsninger bestående av brukervennlig programvare, maskinvare og innholdsressurser for undervisning.

SMART Board fåes i ulike varianter:

SMART Board  - Interaktive skjermer

SMART Board multitouch

SMART har altså kommet med en plug and play løsning, der man får alt inkludert. Alt du trenger er strøm. Når læreren kommer inn i rommet slår skjermen seg på i Whiteboardmodus og man er klar til å starte en læringsøkt. Skulle du trenge Internett, eller å speile noe fra ditt nettbrett opp til SMART skjermen finnes det nå en fiks ferdig løsning inkludert. Du trenger ikke lenger ørten ulike duppedingser og apper. Enklere blir det ikke.

Dersom du har et program på din datamaskin som du ønsker å styre fra SMART skjermen kobler du den til på 1-2-3

SMART Board 800-serien:

Har DViT-kamerateknologi og en overflate optimalisert for projeksjon. Ekte multitouch-tavle med mulighet for 4 samtidige touchpunkter som gjør det mulig for 4 elever å jobbe samtidig på tavlen, eller at 2 elever samtidig kan skalere/rotere objekter (klargjort for 8 touch-punkter).

800-serien har en intelligent pennehylle og berøringsgjenkjenning. Det vil si at man kan skrive med pennene, benytte finger som musepeker og viske ut med håndflaten, alt uten å måtte trykke på fysiske knapper, gjøre valg i programvaren eller returnere penn til pennehyllen. Dette sikrer lavest mulig brukerterskel og gjør SBX800-serien til den beste interaktive tavlen på markedet.

Du kan lese mer om SMART Board og andre produkter fra SMART på www.interactive.no

Du kan kjøpe SMART Board interaktive tavler gjennom følgende SMART autoriserte forhandlere. Se vår liste, og finn en forhandler i ditt fylke.

Kjøp gjennom autorisert forhandler sikrer dine rettigheter til produsentgaranti, opplæringstilbud og service/support. Kjøper du produkter gjennom en uautorisert kanal er det ingen garanti for at varene er ekte/uskadede og SMART produsentgaranti er ikke gyldig.