Om smartskole.no

Hei og velkommen til Smartskole.no.

Som rektor ved Smartskole har jeg som mål at skolen vår skal være Norges beste delingsportal for undervisningsopplegg.  Her kan du både laste ned opplegg laget av andre, og dele av ditt eget gull.

På skolen vår kan du:

• søke etter fag og hovedområder hentet fra «Kunnskapsløftet» og
    «Rammeplan for barnehagen»
  • søke på stikkord, lærers navn, ukens tips osv.
  • se forhåndsvisning av filer før du laster dem ned
  • spare tid på forberedelser, det er ikke nødvendig ”å finne opp kruttet” på nytt
  • få tilgang til kreative måter å fremstille pensum på
  • få inspirasjon og ideer til å lage egne forelesningsopplegg i SMART Notebook
  • laste ned og opp gallerifiler, som er en samling av bilder, sider, lyder m.m.
  • se små filmsnutter som gjør deg litt SMARTere
  • følge med på nyheter fra Smartskole

For at skolen vår skal være Norges beste delingsportal er vi avhengige av at alle bidrar. Vi oppfordrer derfor alle til å registrere seg og legge inn egne undervisningsopplegg. La det bli slutt på at vi alle forbereder det samme temaet. Det flotte med filene på Smartskole er at du alltid kan gjøre endringer slik at filen passer til din gruppe av elever/studenter.

Er skolen din kommet i gang med Feide? Vi har tilrettelagt for Feidebrukere. Snakk med skolens IKT-ansvarlig for å få tilgang.

Skulle du opplever problemer på skolen vår så står vaktmesteren vår klar til å hjelpe deg. Skulle en dør (lenke) ha gått i vranglås, skulle du ha glemt nøkkelen (passord) eller lurer på noe helt annet så kan du alltid kontakte vaktmesteren. Epostadressen er vaktmester@smartskole.no

Som den moderne skolen vi er, er vi også til stedet på Facebook. Følg oss gjerne der også. Her kan du stille spørsmål til ledelsen og til dine smarte kollegaer.

Til slutt vil jeg føye til at Smartskole.no blir administrert av Interactive Norway AS. Interactive Norway er Norges ledende kompetansesenter innen interaktive presentasjonsverktøy, og den norske distributøren av SMART Board. Trykk på lenken for å lære mer. Vi har blant annet en egen kurs og kompetanseavdeling som reiser land og strand rundt for å kurse sine kollegaer. Les mer om dette på nettsiden vår www.interactive.no

Rektor Tone