NYTT i SMART Learning Suite

Programvaren SMART Learning Suite tilbyr programvare både for nedlasting og i skyen.

Velger du å bruke skyløsningen kan du nå logge inn via den plattformen skolen din har valgt. Du logger inn med Google eller Microsoft kontoen din. Du kan lagre SMART filene dine sammen med alle de andre filene dine i læringsplattformen din. Du kan til og med laste opp både powerpoint, PDF'er, Google Slides m.m. rett inn i SMART Learning Suite og på 1-2-3 gjøre filene interaktive. Elevene dine kan både få en kopi av filen, og de kan få jobbe alene eller sammen i filen. Interessert?

Les mer her.