NKUL @home

I dette webinaret utfordrer vi den tradisjonelle bruken av SMART Board og SMART Notebook, og viser hvordan løsningen kan fungere som et samlende undervisningsverktøy for lærere og elever, både i og utenfor i klasserommet. Vi tar dere med inn i SMART Learning suite Online, der samhandlingen med iPad, Chromebooks og PC gir mulighet for mer inkluderende og variert undervisning samt skaper en god klassestruktur. Seminaret passer for lærere og skoleledere som ønsker å vite mer om SMART Board i klasseromsundervisning, i tillegg til fjernundervisning.