Nytt i SLS Online

SLS Online utvikles kontinuerlig, her er de siste nyhetene.

Nå er det mulig å redigere objekter og tekster i en SMART Notebookfil som du har importert (lastet opp) i SLS Online.

1)  Redigere objekter i SLS Online

Når du dobbeltklikker på et objekt, får du opp en liten hengelås ved siden av objektet.

Du kan nå velge å:

• flytte
  • rotere
  • endre størrelse
  • klone/kopiere
  • slette

2)  Redigere tekst i SLS Online

Når du dobbeltklikker på en tekst kan du velge å

• legge til tekst
  • slette tekst
  • andre skrifttype, størrelse, tykkelse m.m.

3) Elev-verktøy

Elevene kan nå legge til tekst, bilder og lenker både i "handout" aktiviteter og på samarbeidssider.

4) Lagre

Elevenes arbeid blir lagret og kan hentes frem igjen også etter læringsøkten.

5) Enkel oversikt for lærer

SLS Online lar deg som lærer enkelt dele elevene inn i samarbeidsgrupper. Du kan enkelt veksle mellom ulike elevgruppers arbeid. Elevene kan også merke sitt arbeid med FERDIG, og du som lærer kan lett se hvem som evt. trenger hjelp for å bli ferdig.

6) Lag dine egne tema i Supersortering