Vi deltar på Østlandske lærerstevne... kommer du?

La elevene samarbeide på en stor flate, enten de lager spillbaserte aktiviteter i SMART lab eller jobber med koding!

​Under kurset får du sett de nye SMART skjermene med iQ og hvilke muligheter dette gir i klasserommet.
Under kurset ser vi blant annet på hvordan både lærer og elever kan bruke SMART lab (Notebook) til å lage motiverende læringsoppgaver.

Notebook tar steget opp i skyen og dette gir nye muligheter for engasjerende undervisning på SMART Board og på lærerens og elevenes mobile enheter (iPad, PC, Chromebooks). Dette kurset passer for deg med både ny og eldre SMART board!

Kurset arrangeres i samarbeid med Interactive Norway, klikk her for å se våre løsninger.

Kursholder Trude Tørvik