SMART Learning Suite Online

SMART Notebook tar nå steget opp i skyen. Som lærer kan du lett få tilgang på dine SMART Notebookfiler, og du kan velge å dele dem med dine elever. Du forbereder dine SMART Notebook filer som tidligere, så laster du dem opp i skyen. Deretter kan du velge å dele dem med dine elever, slik at de kan lese og løse oppgavene du har gjort klart til dem. Elevene kan selv velge tempo. Har du en SMART skjerm, kan du dele direkte med denne fra SMART Notebook. Enklere blir det ikke.

Vi har laget en liten filmsnutt som viser deg hvordan: