BETT 2018

Klikk på bildet for å komme til BETTsiden vår.

Vi holder flere SMARTe seminarer, og er tilgjengelig i SMART sin Platinum Suite for en prat fra onsdag til fredag.

SMARTs digitale klasserom- SMART Board med iQ og Notebook i skya.

SMART Board med iQ er ikke “bare” en SMART Board, men også en sentral hub som gjør det enklere å undervise på en digital plattform. Fokus på samhandling med iPad, Chromebooks og PC. Med både skjerm og Notebook i skya har man nå flere muligheter for engasjerende undervisning med SMART.

Du får bl.a se og høre om:

• Skjermer med iQ: Hvordan undervise enkelt uten PC og kabler

• SMART lab: engasjere elevene med aktiviteter på skjermen eller på mobile enheter.

• VFL med SMART Response

• Notebook i skya: Få tilgang til dine Notebookfiler fra alle enheter.

• Nyheter i SMART Learning Suite og iQ-modulen!

Klikk her for å lese mer og melde deg på et av våre seminarer.